Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون رئیس قوه قضاییه اظهار داشت: تنها راه نجات کشور رهایی از اقتصاد نفتی و حمایت از تولید داخلی و اعتماد به نخبگان جامعه است. تاریخ انتشار: 00:01 - 30 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۹۷۳۲

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی سازمان ثبت اسناد و املاک، خدائیان که در جمع کارکنان مرکز مالکیت معنوی به ایراد سخنرانی پرداخت اظهار داشت مرکز مالکیت معنوی یکی از بخش‌های مهم و تأثیرگذار سازمان ثبت اسناد و املاک می‌باشد که سابقه‌ای قریب به یک قرن داشته و با ثبت اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و نشانه‌های جغرافیایی و حمایت از آن‌ها در سطح ملی و بین المللی نقش مهمی در شکوفایی اندیشه‌ها داشته و مانع سوء استفاده افراد سودجو از خلاقیت و ابتکار نخبگان جامعه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  معاون قوه قضائیه یادآور شد که سازمان ثبت علاوه بر ثبت مالکیت معنوی با برگزاری کار‌های آموزشی با حضور اساتید برجسته کشور‌های پیشرفته و سازمان جهانی مالکیت معنوی نسبت به آموزش مخترعان و صاحبان نشانه‌های جغرافیایی جهت تجاری سازی محصولات خود و ورود به بازار‌های جهانی اقدام می‌کند.   وی اظهار داشت برخی از کشور‌ها فاقد هرگونه منابع زیرزمینی مانند نفت هستند، اما با برندسازی و تجاری سازی نشانه‌های جغرافیایی خود درآمدی چند برابر درآمد ناشی از نفت کشور‌های نفت خیز کسب می‌کنند.   معاون قوه قضائیه با اشاره به ظرفیت‌های موجود کشور در امر محصولات کشاورزی، دامی، آبزی پروری و همچنین صنایع دستی اظهارداشت محصولات مهمی در کشور تولید می‌شود، ولی چون تولید کننده تخصص و تجربه لازم جهت بازاریابی و تجاری سازی محصولات خود را ندارد توان رقابت با محصولات سایر کشور‌ها را ندانسته و از چرخه فعالیت حذف می‌شود.   وی یادآور شد اگر دستگاه‌های مربوطه با همکاری سازمان ثبت نسبت به آموزش و پشتیبانی فکری و مالی آن‌ها بپردازند توانمند شده و زمینه شکوفایی اقتصاد را فراهم می‌کنند.   خدائیان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر تکیه بر تولید داخلی افزود تنها راه نجات کشور رهایی از اقتصاد نفتی و حمایت از تولید داخلی و اعتماد به نخبگان جامعه است که اگر مورد حمایت هم جانبه قرار بگیرند جذب بازار کار کشور‌های توسعه یافته نشده و زمینه رشد و توسعه کشور خود را فراهم خواهند نمود.   رئیس سازمان ثبت اظهار داشت صنایع دستی که در اکثر مناطق کشور تولید می‌شود در کشور‌های دیگر نمونه ندارند و در جهان این قبیل محصولات طرفداران زیادی دارند لذا وظیفه مرکز مالکیت معنوی است که با اطلاع رسانی دقیق در فضای حقیقی و مجازی صاحبان این محصولات را وادار نماید تا نسبت به ثبت محصولات خود تحت عنوان نشانه‌های جغرافیایی در سطح ملی و بین المللی اقدام و آن‌ها را با نحوه برندسازی محصولات خود آشنا نماید.   خدائیان در خاتمه ضمن بیان آسیب‌های مرکز مالکیت معنوی بیان داشت مردم از قوانین و مقررات مربوط به مالکیت معنوی اطلاع چندانی ندارند لذا برای ثبت اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و نشانه‌های جغرافیایی خود ناچارند مبالغ کلانی به دفاتری که تحت عنوان ثبت مالکیت معنوی یا ثبت برند تشکیل شده اند بپردازند لذا مرکز باید با ایجاد پیشخوان‌هایی با حضور کارشناسان زبده و همچنین اطلاع رسانی در فضای مجازی نسبت به آموزش مردم بپردازند.   معاون قوه قضائیه طولانی بودن روند کارشناسی اظهارنامه ها، تکرار اظهارنامه‌های یکسان، اختلاف رویه کارشناسان در موضوعات مشابه، طولانی بودن مدت رسیدگی به اعتراضات را از آسیب‌های مرکز یاد کرده و تاکید کرد مدیران باید هر چه سریعتر نسبت به رفع این آسیب‌ها اقدام و نتیجه را اعلام نمایند همچنین رئیس سازمان ثبت مقرر کرد ظرف مدت حداکثر دو هفته پیش نویس دستورالعمل ایجاد وحدت رویه بین کارشناسان در موارد مشابه تهیه شود، تعداد شعب رسیدگی به اعتراضات را اضافه گردد و نسبت به اصلاح نرم افزار مربوط و ارجاع اظهارنامه‌های تکراری به کارشناسانی که دارای سبق ارجاع هستند اقدام نمایند.   بیشتر بخوانید افتتاح ۹ سامانه مهم الکترونیکی؛ از پاسخ خودکار به استعلام دفاتر اسناد رسمی برای املاک دارای دفتر املاک الکترونیک تا سرویس تصدیق اصالت سند مالکیت   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معاون قوه قضاییه خداییان سازمان ثبت مالکیت معنوی تجاری سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۴۹۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم بیرجندی با ۱۱ فرزند معنوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، این خیر ۳۵ ساله حدود ۷ سال پیش در شب‌های قدر با طرح اکرام ایتام کمیته امداد آشنا شد و با مراجعه به کمیته امداد حمایت یک فرزند یتیم را بر عهده گرفت و کم کم در این سال‌ها به همراه همسرش تعداد فرزندان را افزایش داد.


وی انگیزه خود را از انجام امور خیرخواهانه دستگیری از نیازمندان به‌ویژه ایتام و رفع مشکلات آنها بیان کرد و گفت: افزایش حقوق، پذیرش در مقطع دکتری، بهبود شرایط کاری از ثمرات دعای یتیمان بوده است.


این معلم نیکوکار قصد دارد یتیمان بیشتری را تحت حمایت قرار دهد.

دیگر خبرها

  • دولت جمع‌گرا؛ مبنای اقتصاد دستوری
  • معلم بیرجندی با ۱۱ فرزند معنوی
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • پایتخت معنوی ایران هم صدا در حمایت از طرح حجاب و عفاف
  • کارگران اردبیلی خواستار حمایت همه‌جانبه مسئولان هستند
  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • حمایت از تحقیقات ریسک‌پذیر و خطرپذیر نخبگان
  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست
  • لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود