Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در سمینار و کارگاه ملی توانمندسازی محیط مالکیت معنوی که برای تقویت رقابت پذیری محیط کسب و کار برگزار شد از پیوستن به معاهدات بین الملی برای حمایت از کالای ایرانی در سطح جهانی خبر داد. تاریخ انتشار: 14:54 - 05 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۴۹۸۰

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، سمینار و کارگاه ملی "توانمند سازی محیط مالکیت معنوی در زمینه تقویت رقابت پذیری کسب و کار از طریق علائم تجاری، طرح‌های صنعتی" مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با همکاری سازمان جهانی مالکیت معنوی و مرکز ملی فرش ایران با تمرکز بر هنر صنعت فرش دستبافت ایرانی همزمان با نمایشگاه بین المللی فرش در چهارم و پنجم شهریور ۹۸ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی برگزار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد حسن کیانی رییس مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در این سمینار با اشاره به هنر صنعت فرش ایران که از دیر باز تاکنون یکی از ارزشمندترین دستاورد‌های جوامع روستایی و عشایری ایران شناخته می‌شود، گفت: این هنر ترکیبی از طراحی، نقش‌ها، رنگ‌ها و فرهنگ اصیل ایرانی است که به عنوان یک هنر جمعی از یک دوره به دوره‌ای انتقال یافته و به عنوان سرمایه ملی به شمار می‌رود.

وی گفت: شهرت و ویژگی‌های ارزنده فرش ایرانی زمینه سوء استفاده از آن در سطح جهانی را فراهم کرده لذا به منظور حمایت از نشانه‌های جغرافیایی کشورمان بویژه بمنظور حمایت از فرش دستبافت ایرانی، این مرکز از سال‌های پیش علاوه بر توصیه نسبت به استفاده از ظرفیت‌های قانون علائم تجارتی موجود و پیگیری تصویب قانون ثبت و حمایت از نشانه‌های جغرافیایی مصوب ۱۳۸۳ و آیین نامه اجرایی مربوط پروژه حمایت از فرش ایران را با همکاری سازمان جهانی مالکیت معنوی دنبال کرده است تا زمینه لازم را برای ثبت و حمایت از نشانه‌های فرش دستبافت ایرانی و دیگر محصولات واجد خصوصیات نشان نظیر صنایع دستی، پسته، زعفران و ... را در سطح داخلی فراهم سازد.

رییس مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور افزود: تلاش این مرکز این بوده تا با پیوستن به معاهدات بین الملی زمینه حمایت از کالا‌های ایرانی را در سطح جهانی فراهم کند که به این منظور و برای حمایت از محصولات متنوع کشورمان تاکنون ۱۵۸ مورد نشانه جغرافیایی در ارتباط با کالا‌های فرش، صنایع دستی و محصولات غذایی و کشاورزی در بعد ملی به ثبت رسیده و از این رقم، تعداد ۶۱ مورد آن با استفاده از ظرفیت موافقتنامه لیسبون ثبت بین المللی شده است، که ۲۹ مورد آن مربوط به فرش وگبه می‌باشد و مابقی ثبت‌های انجام شده، محصولاتی نظیر خرما، زعفران و پسته را در بر می‌گیرد.

کیانی در پایان گفت: در این باره مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با همکاری سازمان جهانی مالکیت معنوی و مرکز ملی فرش ایران سمینار و کارگاه ملی" توانمند سازی محیط مالکیت معنوی در زمینه تقویت رقابت پذیری کسب و کار از طریق علائم تجاری، طرح‌های صنعتی " با تمرکز بر هنر صنعت فرش دستبافت ایرانی را همزمان با نمایشگاه بین المللی فرش برگزار می‌کند تا با بهره گیری از تخصص و تجربیات سخنرانان داخلی و خارجی بیش از پیش بتوان از ظرفیت‌های حقوقی ایجاد شده ثبت علائم، طرح‌های صنعتی و نشانه‌های جغرافیایی بهره برد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور علائم تجاری مالکیت معنوی فرش ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۴۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت معلم نیکوکار بیرجندی که ۱۱ فرزند معنوی دارد

ایسنا/خراسان جنوبی معلم خیر بیرجندی که سال‌هاست در طرح اکرام ایتام ثابت قدم است حس خوب یتیم نوازی را دلیل ماندگاری ‌اش در این مسیر عنوان کرد.

معلم خیر بیرجندی  به‌اتفاق همسرش حمایت ۱۱ فرزند یتیم تحت حمایت کمیته امداد بیرجند را بر عهده‌دارند، گفت: با این عقیده که خداوند روزی عده‌ای از افراد نیازمند را در روزی ما قرار داده است بسیار علاقه‌مند بودم در امور خیر و کمک به ایتام مشارکت کنم که در همین راستا حدود ۷ سال پیش که به‌اتفاق همسرم در مراسم شب‌های قدر با طرح اکرام ایتام کمیته امداد آشنا شدیم و بعدها با مراجعه به کمیته امداد حمایت یک فرزند یتیم را بر عهده گرفتیم و کم کم در این سال‌ها تعداد فرزندان را افزایش دادیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط‌ عمومی کمیته امداد استان، وی انگیزه خود را از انجام اقدامات خیرخواهانه دستگیری از نیازمندان به‌ویژه ایتام و حل مشکلات آن‌ها بیان کرد و افزود:احسان، نیکوکاری و انفاق در راه خدا از مفاهیم ارزشمندی است که در آیات و روایات بسیار مورد تأکید قرار گرفته است.

به گفته وی، بزرگ کردن فرزند بدون حضور پدر بسیار مشکل است؛ بنابراین تصمیم گرفتم در مسیر کمک به کودکان یتیم قدم برداریم و تا جایی که در توان داریم به آن‌ها کمک خواهیم کرد.

او در صحبت‌هایش به برکات و معجزه‌های دعای یتیم که نصیبشان شده اشاره کرد و افزود: افزایش حقوق‌، پذیرش در مقطع دکتری، بهبود شرایط کاری که قبل از این موضوع قصد ترک کار داشتم و هزاران برکت دیگر از ثمرات دعای یتیمان بوده است.

این معلم خیر حدود ۳۵ ساله بیرجندی، تاکید کرد: هیچ وقت به دنبال مادیات در زندگی نبودم و در این مسیر احساس خوب کمک به یتیمان بود که بیش از هر چیزی من را جذب و ماندگار کرد و در بخش‌های مختلف زندگی وجودشان را احساس کردم.

این معلم نیکوکار که قصد دارد به امید خدا یتیمان بیشتری را تحت حمایت قرار دهد، افزود: خوشبختانه در بین همکاران افراد بسیاری در این طرح شرکت دارند و با توصیه‌هایی که داشتیم در بین اقوام هم تعدادی جذب این کار خیر شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روایتی از معلم نیکوکار بیرجندی برای حمایت ۱۱ فرزند معنوی
  • معلم بیرجندی با ۱۱ فرزند معنوی
  • روایت معلم نیکوکار بیرجندی که ۱۱ فرزند معنوی دارد
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • پایتخت معنوی ایران هم صدا در حمایت از طرح حجاب و عفاف
  • شکست مرز‌ها در مناطق چهارگانه محیط‌زیست
  • هفدهمین کاروان زیر سایه خورشید در مسیر استان سمنان
  • برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی شاغلان و فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • یادواره ۵۲ شهید کارگر دامغان برگزار شد